CURSES 11-12 de JULIOL

En plena onada de calor entram al segon cap de setmana de Juliol, i amb ell tenim curses on els socis de Trotadors portaran els nostres colors.

Començam per la cursa mes llunyana. Al Cadi ens trobam la CADI MARATÓ.

 La CADÍ Marató recorre ÍNTEGRAMENT la carena del Cadí. És un recorregut exigent de 44km i 3.200m de desnivell positiu. El 98% de la cursa són corriols entre boscos, alpins i altres recuperats per la mateixa organització.
La sortida és de la Seu d'Urgell i l'arribada és a Estana.
La major part de la Marató del CADÍ transcorre per Parc Natural del Cadí – Moixeró.

A aquesta cursa trobarem en Toni de Iraola. Estam segurs que l'aconseguirà acabar amb garanties! ja que mitjançant les xarxes sociels l'hem estat "vigilant" i sabem que du un bon ritme d'entrenaments! ANIMS TONI!!


La III Cursa Popular Marinera del Port de Pollença tindrà lloc el proper dissabte 11 Juliol a les  21 h, amb sortida des del Passeig Saralegui i arribada al mateix lloc. (als  aparcaments davant del Port).
Sortida i arribada: Será als aparcaments del Port de Pollença
La distància de la cursa és de 7km. estará degudament senyalitzada . El recorrregut discorre per el passeig maritim.
El perfil es pla i d’asfalt.

Tenim a dos Trotadors apuntats a la cursa, que son en Joan Martí i en Joan Cañelles. ANIMS AL.LOTS!

 

Diumenge, 12 de Juliol tenim la VII CRONOESCALADA AL PENYA D’HONOR “COMUNA DE BUNYOLA 2015 amb una Altitud mín.: 210 m i una Altitud màx.: 780  Distància: 4,900 m

El recorregut comença a la Plaça de Bunyola, puja pel camí des Grau (primer avituallament km 2) i acaba al cim del penyal d’honor, (2on avituallament   km 4,4 just abans de començar la darrera pujada al Cim.

Aquí tenim al Trotador Tomeu Garí apuntat de moment.

SORT TAMBE A LA CURSA!!

En quant a Ciclisme, aquest cap de setmana hi ha el Gran Premi Ciclita de sa Pobla, que es fa al Poligon de "can Tiro" a sa Pobla, a partir de les 15'30h.

Allà hi trobarem al nostre representant a les curses ciclistes de carretera Miquel Gelabert. ANIMS MIQUEL!!!

 

Aquestes son les curses del cap de setmana on tenim constància de que hi ha Trotadors. En cas saber d'altres agraïrem ens ho faceu saber!!!