CURSA POPULAR PELS CAMINS D´ES FANGAR

Dissabte, 4 d'Abril, es va disputar la V Cursa Popular Pels Camins d´Es Fangar, amb centre de la cursa a Son Macià (Manacor).

Ens hem assabentat tard de la participació de 2 trotadors i de dues corredores Algaidines que, tot i que de moment (a meam si les captam) encara no son Trotadores, també volem fer menció de la seva participació.

Els dos corredors Trotadors varen esser na Magdalena Andreu Capellà i en Pep Lluis Busquets. Les dues participants Algaidines que varen córrer sense club (una altre indirecte-directe) foren na Maria Coloma Fiol i na Teresa Garcias.

La cursa es realitzava a un circuit de 10 Kms, on la sortida i l'arribada era al poble de Son Macià.

El primer del "cuartet" Trotador-Algaidins va esser en Pep Lluis, invertint un temps de 45 minuts i 10 segons, assolint una formidable 41 posició general. Més mèrit té si comptam amb que dos dies abans havia anat a disputar la Felanitx Xtrem!

Na Magdalena va esser la segona Trotadora, amb un temps de 57 minuts i 37 segons, cosa que li va permetre arribar en el lloc 188 i el 17 entre les fèmines 30.

Com podeu veure a la foto, na Magda no va patir gaire... A això se li diu "anar sobrat"!! (es broma Magda)

Na Maria Coloma i na Teresa varen entrar a meta juntes, realitzant un temps de 1 hora i 48 segons, i assolint així el lloc 203 i 204 respectivament.

Els Trotadors estam molt contents de veure com els nostres corredors es començen a fer veure a moltes curses de Trail, Atletisme i Ciclisme arreu de l'illa!

Moltes gràcies a tots i nines (Maria Coloma i Teresa), encara vos podeu fer sòcies!! :D