Cursa del 7 i Mig i 4a. Etapa Pla de Mallorca

Aquest cap de setmana teníem Trotadors a 2 cites mallorquines (que en tenguem constància...). La primera era al poble veïnat de Llucmajor, on es va disputar la cursa 7 i mig i la 2 i mig.

Com es pot observar a les fotografies, va esser una cursa amb una altíssima participació, amb més de 600 participants.

El primer trotador en entrar a l´arc d´arribada fou en Marc Castanyer, que va emprar 30 minuts i 46 segons en realitzar el recorregut, temps que li va valer per acabar en un destacat 86 lloc de la general.

En Toni Sastre va esser el següent Trotador, acabant amb un temps de 32 minuts i 4 segons. Aquest temps el va col.locar el 6é. dins la categoria M55.

El Trotadors que va arribar després va esser en Joan Martí, realitzant el recorregut amb 35 minuts i 50 segons.

Seguidament tenim a na Magdalena Pou, que va acabar amb 51 minuts i 55 segons.

Enhorabona a Tots!!!

 

Per altra banda, aquest diumenge s´ha disputat la 4a. proval del Trofeu PLA DE MALLORCA, on en Miquel Gelabert hi està participant.

Aquesta etapa es disputava amb sortida i arribada a Sa Pobla. Els corredors del Pla Petit destaquen per l´elevada mitjada de velocitat per a realitzar la prova. Aquesta vegada no ha estat manco i s´ha realitzada amb ni més ni manco que 59 minuts a una mitjana de 42,28km/h

En Miquel ens ha tornat a alegrar el dia, i es que va tornar acabar dins el pilot de davant. Tots els corredors arribaren en pilot, essent en Miquel el 14e. en entrar per l´arc d´arribada.

Molt be Miquel!!!!! Orgullosos de veure als nostros dins del pilot!!!