Copa BTT Balears, Cursa Muntanya Vall de Soller i més

Aquest cap setmana els Trotadors ciclistes eren a la Tercera cursa de la Copa Balear BTT, a s´Arracó. Hi acudiren en Joan Sastre, en Miquel Pou, en Javi Pascual i en Bernat Capellà. La cursa es presentava, segons els que coneixien el circuit, bastant rodador i sense dificultat tècnica; però va resultar esser tot el contrari, ja que es va variar el circuit i la part alta era nova amb zones de pujada tècniques i una baixada per dins la garriga molt delicada.

La primera noticia va esser l'abandonament per part d´en Bernat poc després de començar la cursa, ja que  estava indisposat i medicat i no va poder aguantar la duresa del circuit.

En Javi i en Miquel varen tenir actuació molt respetable, i acabaren el 22 i el 23 respectivament dins la categoria M30 (menors de 40 anys) rodant tot el temps junts. Cal destacar que gairebé tots els participants tenien un nivell molt alt, pel que es feia complicat escalar posicions!

Per acabar, en Joan Sastre, que competia a la categoria Master 40, va anar de manco a més, i tot i que al principi va esser superat per varis contrincats, poc a poc va anar recuperant llocs, també ajudat per la gran tècnica en baixada que té. Va poder acabar superant a bastants Master40 i sense perdre volta, cosa molt difícil!

 

En quant a la Cursa de Muntanya Vall de Sóller, varis eren també els participants, com en Marc Castanyer i en Jose Terronés.

El més destacat es el segon lloc de l´algaidí Biel Gomila que, tot i a córrer per als Ermassets, és també soci dels Trotadors d´Algaida. Sense cap dubte, en Biel es un dels corredors de Trail més destacats de les Illes. Enhorabona Biel!

De entre els Trotadors, el més destacat tornà a esser en Jose Terronés que està demostrant un altíssim moment de forma, realitzant el dur recorregut en 2 hores i 44 minuts, i assolint el 101 lloc final general.

En Marc Castanyer, per la seva banda, va aconseguir acabar la distància en 3 hores i 1 minut; temps que li va servir per esser el 4rt classificat dins la categoria M23. Enhorabona Marc!!! Estam convençuts del gran potencial d´aquesta generació de joves trotadors!!!

 

Per acabar, en Toni de Iraola ens representava a la cursa del Penedés marxa de Resistència 7 cims.

En Toni ens fa estar orgullosos de tenir a un Trotador Finixer a una prova tant i tant exigent com aquesta, i es que va aconseguir acabar aquesta llarga i duríssima prova amb un temps de 10 hores i 20 minuts. Segons paraules seves, va esser extremadament dura per la forta calor que va fer.

ENHORABONA TONI!