Cicloturista na Marga Somriu i pujada al Submarí de Sta. Eugenia.

Començam el resum del cap de setmana amb la Marxa Cicloturista Solidària na Marga Somriu, que enguany celebra la seva segona edició. Per si no ho sabieu, "na Marga Somriu" és un projecte en memòria i homenatge a na Marga Cañellas, que es va preocupar per aconseguir les estàncies dels infants als hospitals més humanes i càlides; cosa que ara es continua, concretament amb les estàncies infantils a l'hospital Son Espases.

Aquesta cicloturista es celebra desde Son Moix, i anirà direcció Llucmajor, per seguir direcció Cura, lloc on els participants disfrutaran d'un avituallament. Seguidament baixen cap a Algaida (es podran veure passar els participants trotadors per la plaça, aproximandament damunt les 11'15h del dissabte 23 d'abril.

Desde Algaida, ja aniran direcció Sta. Eugènia, Bunyola i baixada cap a son Moix. En total sumen aproximadament 93 kms.

Els Trotadors que participaran a la Marxa son: Francesc Clemente, Miquel Ramon Oliver, Miquel Ballester, Miquel Gelabert, Joan Verdera, Juan Sastre,  Javier Pascual, Francesc Barceló i Bernat Capellà. Un total de 9 participants Trotadors.

Ànims a TOTS!

 

El diumenge tendrem la II Pujada al Submarí, a Sta. Eugènia.

Es tracta d'una cursa solidaria a benefici de la Fundació Sant Joan de Deu per a el estudi del Síndrome de Rett (se col·licarà una guardiola per fer els donatius)

i donarà sortida  a les 10.00 hores del diumenge.

A la mateixa tenim de moment en Joan Gelabert inscrit.

Molta sort Joan!