Cap de Setmana dels Trotadors d'Algaida: 18-19 Febrer

Aquest cap de setmana s'ha disputat la duríssima prova Mallorca 5000 Skyrunning; una cursa molt exigent i amb moltes restriccions en quant a participació, ja que per a poder disputar la cursa (cursa de semi auto-suficiència), s'exigeixen varis requisits com per exemple haver finalitzat alguna Marató recentment, certificats metges, portar estris de supervivència, etc.

El recorregut es presentava amb 70 kms i l'espectacular cifra de 5000 metres de desnivell positiu acumulat, essent la sortida a Sóller i l'arribada a Pollença, sempre amb un temps màxim de 16 hores per a poder finalitzar la prova.

Com no, els Trotadors hem participat a la prova, prova guanyada, per cert, pel gran corredor Miquel Capó, emprant tant sols 8:55:01 per a finalitzar la cursa. Espectacular, sense cap dubte.

El primer Trotador en poder acabar la cursa era en Jose Terronés, que no deixa de sorprendre pels grans resultats que està aconseguint. En Jose va finalitzar la cursa amb només 10h:56:24; la qual cosa el va permetre aconseguir la 37ª posició final i 16e. de M40. Estàs fet un bou Jose!

En Pau Gil era el següent d'entre els Trotadors i arribava amb un temps de 12:55:28 i acabant el 88é de la general i al lloc 43é dins M30. En tercer lloc arribava en Joan Fiol, que ens sorprenia arribant en molt bon estat a la meta de Pollença amb un temps de 14:18:53

Enhorabona a tots tres ja que, només pel fet d'haver participat a la cursa, ja demostra esser uns gran corredors de Trails. No és tothom que pugui afrontar curses d'aquest tipus!! Molt be Trotadors!

 

Pel que fa a curses a fora de l'Illa, varem poder gaudir de la participació Trotadora, pert part d'en Carlos de Coro, a la cursa d'obstacles MastodontRace, a Toledo.

En Carlos va acabar la cursa de 8kms molt content ja que aconseguí acabar-la passant satisfactòriament tots els obstacles, cosa molt complicada a aquest tipus de cursa.

Enhorabona Carlos i gràcies per portar el nostre nom per aquelles terres!!