CAP DE SETMANA DEL 7 al 9 d'AGOST

L'estiu està passant a passes agegantades i ja ens trobam de ple dins aquest especialment calurós Agost. Ja tornam arribar al cap de setmana i aquest ve carregat de diferents curses on trobam TROTADORS apuntats.

Començam amb divendres dia 7, on al poble veinat de Sencelles trobam una cursa Popular: la IV Cursa Popular de Sencelles.

Es tracta d'una cursa de aproximadament 5kms de caràcter popular, a les 19'30h i amb sortida i arribada desde la mateixa Plaça de Sencelles.

Entre els inscrits ens trobam a n'en Pep Lluis Busquets, que darrerament està en un moment de forma pletòric.

 

Anam ara amb una altre cursa a propet d'Algaida. Anam a Sineu, lloc on dissabte dia 8 es disputa la VIII Cursa de sa Barcella, una cursa amb arribada i sortida desde la Plaça de Sineu i amb un recorregut urbà de casi 8 kms. La sortida serà a les 18'30h.

També ens trobam amb 2 trotadors apuntats, que son en Toni Sastre i en Joan Canellas.

I també dissabte ens trobam amb una altre cursa Popular per la zona sud de l'illa, la IV Cursa Popular de Sa Ràpida a Campos.

Es una cursa d'aproximadament 10 kms i que es disputa entre les dues localitats esmentades.  La sortida es donarà a les 20h de dissabte i entre els inscrits ens podem trobar als trotadors Tomeu Garí i Toni Mudoy.

 

Anam a diumenge dia 9, i ho feim amb una cursa de Cronoescalada. El recorregut, d’uns 4,8km, s’inicia a la plaça de Biniaraix i discorre en tot moment pel tram empedrat del camí del Barranc de Biniaraix.  La meta es troba situada en la intersecció entre el camí del Barranc i la pista forestal de les cases de l’Ofre (724m). La sortida es donarà com hem dit diumenge a les 9'00h del matí amb 2 Trotadors entre els inscrits, que son en Miguel Avellaneda i en Jose Manuel Anguita.

Per acabarm ens trobam amb la Travessia d'aigues Obertes V TRAVESSIA CN SA RAPITA I GELATS JOP. Es disputarà els diumenge dia 9  a partir de les 9'00h del matí desde el CN de Sa Ràpita amb una distància de 2500 metres.

Com no i seguint amb l'expansió dels Trotadors a diferents modalitats, ens podrem trobar amb una Trotadora; na Sara Jarillo.

 

Estam molt contents de la gran representació que estam aconseguint els Trotadors gracies als socies a diferents curses i categories de l'esport. A tots ells, moltes gràcies per portar el nostre nom I MOLTA SORT!!