CAP DE SETMANA 8-10 DE MAIG

Un altre cap des setmana i un altre cap vegada el tenim events amb Trotadors. Començam amb dissabte, dia 9 de Maig horabaixa, a les 16'30h. Allà tenim la cuarta cursa de la Copa Balear BTT. Aquesta carrera, després de les d'Inca, Felanitx i Andratx, suposarà la darrera amb suposada fresqueta, ja que les properes ja seran amb molta més calor.... 

Tenim en aquesta ocasió a 3 Trotadors que hi acudiran: en Miquel Pou, en Javi Pascual i en Bernat Capellà. En Joan Sastre en aquesta ocasió no podrà participar ja que es troba de viatge per temes laborals.

 

Seguim amb Dissabte dia 9. A l'altre punta de Mallorca i també a les 16'30h tenim la Semi Marató Fira de Maig 2015, a Campos. La carrera estel.lar, de totes formes, serà a les 18'30h amb una distància de 12800 metres. Tot es disputa als voltants del Camp Municipal d'esports d'aquesta localitat.

En Pep Lluis Busquets serà el portador del nostre nom a la cursa.

 

I tornam al Ciclisme, ja que diumenge tornam a donar el SUS de sortida al XXXI Trofeu Pla de Mallorca. Tot un clàssic dins el Ciclisme Illenc.

El Pla es disputa en 2 modalitats, el Pla Petit (on es fan manco Kms) i el Pla Gros. Ens enfocarem nosaltres al Pla Petit, i es que tenim l'enorme alegria de poder anunciar que tendrem a un representant trotador a aquest important Trofeu. Estam parlant d'en Miquel Gelabert. Estam molt orgullosos de tenir representació a aquesta importantíssima cursa!!

En Miquel prendra la Sortida Diumenge dia 10 desde Establiments, a les 9h del matí, cap al Coll d'en Portell, Esporles, baixada direcció Palma i tornant cap a Establiments. Aquest itinerari el repetiran en dues ocasions completant un total de 42 Kms.

Molta SORT MIQUEL.

 

I per suposat, molta molta SORT també a tots els TROTADORS!!