Cap de Setmana 1-3 de Maig. Trotadors en marxa!

Començam el llarg cap de setmana amb la VI Milla d´Algaida, Objectiu 1000; que com molts ja sabreu es tracta d´una cursa solidària, no competitiva, que discorr per dins dels carrers del poble amb una distància de 1 milla. La inscripció-donatiu es de 1 Euro i el gestionarà la Creu Roja. De ben segur hi haurà molts de Trotadors camuflats fent una estiradeta....

Continuarem amb el dissabte dia 2, ja que a les 16h tenim la tercera cursa de la Copa Balears BTT. Es disputa a s´Arracó (Andratx) dins un circuit de 6 kms, on els ciclistes hauran de disputar 3 o 4 voltes segons la seva categoria. Si tot va be tendrem a tots els Trotadors que disputen la Copa a la Cursa: en Joan Sastre, en Miquel Pou, en Javi Pascual, en Bernat Capellà i en Jaume Noguera.

 

Continuam amb Curses de Muntanya; ja que el Diumenge 3 de Maig, es disputarà la XVI Cursa de Muntanya Vall de Sóller. La sortida es donarà a les 9 del matí i els 300 participants hauran de recorrer un complicat recorregut, destacant la pujada a l'Ofre i realitzant un total de 21 kms. Els Trotadors inscrits son en Jose Terrones, en Luis Aristondo i en Marc Castanyer.

En quant a la participació "internacional".... tenim en Toni de Iraola que aquest cap de setmana participa a la Marxa de Resistència 7 Cims.

La Marxa de Resistència 7 Cims  es fa per donar a conèixer camins i racons de la vessant penedesenca de la serralada prelitoral situada entremig de Barcelona i Tarragona, i alhora, facilitar que en una sola jornada es puguin trepitjar 7 cims dels més alts del Penedès històric, algun dels quals voregen els 1.000 metres d’alçària.

La Marxa de Resistència 7 Cims és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat, no més de 15 hores. El recorregut actual, senyalitzat i amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 59,0 Km. i 4.746 + m. de desnivell acumulat que transcorre per la serralada prelitoral, on es troben les muntanyes i cims més emblemàtics de la zona.

Durant el trajecte s’enllacen set cims, el Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles que estan repartits per quatre comarques, Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp i Anoia, tot passant per les poblacions de Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis del Montmell, Querol i la Llacuna.

 

MOLTA MOLTA SORT A TOTS!!!