BONÍSSIMES NOTICIES PER ALS TROTADORS A LA CHALLENGE DUATLÓ CROSS 2015!!

No podem estar més contents i orgullosos d'quests dos fantàstics Trotadors que han fet duet a la recentment creat Lliga de Duatlons Cross Pla de Mallorca. En Tomeu Garí i en Javier Pascual han fet "duet" d'equip: en Tomeu a la part de running i en Javi a la part de bicicleta. Ja demostraren maneres a la primera cursa de Costitx quedant en les primeres posicions i posant  els papers damunt la taula per mostrar la seva candidatura a la classificació final. Seguiren amb la mateixa linea a Llubí, Lloret i ahir, finalment a Montuiri (on acabaren els cinquens per equips) es proclamaren SUBCAMPIONS de la PRIMERA CHALLENGE DUATLO CROSS PLA DE MALLORCA!!

Está ben clar que els Trotadors, a partir d'ara, tenim una parella TOP dins aquesta categoria, i els volem animar a que l'any que ve intentin, com a mínim, revalidar aquest SUBCAMPIONAT que te gust a victòria, ja que el guanyador no ha estat altre que l'exprofessional JOAN HORRACH. Així que al.lots... en podeu estar molt i molt contents!! Esperam ens mostreu en foto el trofeu!!!

De totes maneres, i ja passant directament a la duatló de Montuiri i que tancava la Challenge, hem de destacar, i molt, l'excel.lent participació dels Trotadors a la cursa. Tant es així que en Miquel Pou (Mixi) va participar a la cursa amb un company de feina (Jose Miguel Fernández) i acabaren SEGONS per parelles a la cursa de Montuiri. Increible però cert!! Els Trotadors estam "on fire"!!! Ara manca que en Miquel faci la seva feina i "transformi" amb trotador al seu company Jose Miguel; tenir dos equips TOP dins aquesta categoria ja seria tot un luxe!!!  En Miquel i en Jose Miguel, com hem dit, foren segons amb un temps de 1:32:45 i atenció!! a tan sols 14 segons de guanyar la cursa!!! ja que els guanyadors Joan Horrach i Bernat Fiol ho feren amb un temps de 1:32:31. Casi casi ens enduim la carrera!!!

Els segons Trotadors eren els que, a la postre, han estat subcampions de la Challenge: en Tomeu Garí i en Javi Pascual, fent un temps total de 1:35:25 i els cinquens de la classificació per equips Masculina.

També participant com equips hi havia la trotadora Maria Coloma Fiol amb el seu cosí Francesc Garcias, que estrenaren "duet" algaidí a Montuiri. Ells invertiren un temps de 2:03:41, i aconseguiren acabar els 23ens per equips i 5ens dins categoria Mixte. Vos animam a particar a més curses plegats!!!

I entre els "valents", això vol dir els qui participaren a modo individual a la duatló, tenguerem al Trotador José Terrones que va invertir un temps total de 1:45:22 i va ascendir al 29é lloc de la classifiació; tenguent en compte que hi va haver gairebé 80 classificats podem dir que es un excel.lent resultat!! Fantàstic Jose i enhorabona, perque sabem que va esser un circuit especialment dur!!

També tenguerem al soci "trotador-hombre cabra" Biel Baco, qui va participar a mode individual i va fer un tems de 2:08:22

 

ALBUN DE FOTOS DELS TROTADORS A MONTUIRI

 

CLASSIFICACIÓ FINAL INDIVIDUAL

CLASSIFICACIÓ FINAL EQUIPS