ACTIVITATS I CURSES D'AQUEST CAP DE SETMANA

Ens trobam ja ben entrat Octubre, i comença el temps de disfrutar encara més la muntanya i les activitats esportives.

És per això que el nostre patrocinador Onfitness ha preparat dues sortides popular i obertes a tothom que hi vulgui participar aquest cap de setmana.

La primera serà dissabte, dia 24 d'Octubre, i es tracta d'una sortida per la Via verda desde Manacor per a fer Running. Com es pot veure al cartell, es farà l'antiga ruta de la via del tren de Manacor-Artà. El nivell es baix, pel que es apte per a tots els participants a part de que al anar i tornar per el mateix lloc, un es pot aturar quan ja trobi que li és suficient; per tant, la distància seria entre 5 i 10kms,

La trobada serà davant el gimnas Onfitness a les 9h del matí.

La segona activitat serà el dia següent, diumenge 25 d'Octubre. Es tracta d'una pujada a Cura a peu passant per Castellits i Albenya i a ritme que cada un pugui seguir. La concentració serà a les 9'15h desde la Plaça d'Algaida.

ANIMAU-VOS A LES DUES SORTIDES!!

 

Pel que fa a curses amb Trotadors, comentar que diumenge dia 25 es disputa la III Marató Muntanyes d'Artà; una dura cursa de Muntanya amb 42kms de recorregut i uns 1300 metres de desnivell acumulat positiu.

La sortida es a les 8'30h del matí desde la Plaça Conqueridor d'Artà tenguent els participant 7'30 hores per a completar el recorregut.

Entre els participants hi trobam en Jose Maria Pastor.

Anims!

 

Pel que fa a tema bicis, aquest cap de setmana 3 dels nostres Trotadors aniran a rodar 2 dies per terres Menorquines simplement per entrenar juntament amb els nostres companys de la tenda Mou-te en Bici.

Ells seran en Javi Pascual, en Mixi Pou i en Joan Sastre.

Disfrutau!

Aquestes son les curses i quedades de les que els Trotadors tenim constància aquest cap de setmana.

SORT A TOTS!