1/2 Marató de Formentera 2016

D'entre els importants reptes que tenim per aquest proper cap de setmana, de 14 i 15 de Maig, tenim el particular repte de 6 algaidines, algunes d'elles Trotadores, que son sòcies del nostre col.laborador ONFITNESS.

Elles son 6 corredores que s'han aplegat per anar aquest proper cap de setmana fins a Formentera, per a disputar la 1/2 Marató de Formentera.

Elles son na Magdalena Andreu Capellà, na Maria Coloma Fiol, na Susana Carballido i na Tere Garcias que disputaran la 1/2 Marató; mentres que na Alicia Oliver i na Pilar Casado disputaran la Marató de 8 Kms.

La Mitja Marató de Formentera donarà sortida el proper dissabte dia 14 de Maig a les 17'30h desde el Far de la Mola, amb una inscripció de 1700 participants, mentres que l'arribada serà a La Savina, amb una distància de 21 Kms. La Marató de 8 Kms surt a la mateixa hora però desde Sant Ferran, essent l'arribada també a la Savina.

Si veis aquest dies aquest grupet d'al.lotes entrenant pels nostres carrers, camins, garrigues i/o muntanyes, ja les podeu be animar!!

Ànims a totes i ja ens contareu l'experiència!!