A on anirem els Trotadors aquesta setmana?

 

Primer de tot CRIDAR A FILES a tots els qui demà, dissabte dia 9, puguin anar a donar una mà en netetjar un tram de la propera cursa TRAIL 5 CIMS RANDA que organitzam els TROTADORS per al proper dia 15 de Maig.

Demà, dia 9, dissabte; farem una jornada de neteja del tram entre SON ROIG i SES BRUIXES. Qui pugi venir pot dur les eines que pugui trobar (tisores, xorracs, etc).

Sortirem de PLAÇA a les 9'00h del MATI. 

GRACIES ANTICIPADES PER ASSISTIR!

 

Començarem el petit resum de curses i marxes amb Trotadors, amb la Mallorca Dessert 2016. Aquesta cursa és una cursa per vorera de mar, muntanya i platja i, de semi-auto-suficiència. Es tracta d'una prova homologada per la Federació Balear de Muntanya. La sortida de la versió llarga es donarà desde Cala Agulla a les 8'00h del matí i tendrà 54 kms de distància; paral.lelament hi haurà una versió més curta de 23kms desde la Colònia de Sant Pere i una versió marxa nòrdica desde Ca'n Picafort. Les tres sortides tenen arribada al Port d'Alcúdia.

Tenim a dos Trotador inscrits, en principi, a la versió llarga. Un és en Joan Ballester i l'altre n'Angel Garcia. Molts d'anims a ambdos!!

 

Pel que fa al ciclistes, comentar que aquest cap des setmana, diumenge concretament, s'havia de disputar la VII Edició de la Mallorca Classic, amb sortida i arribada a s'Arenal. Hi teniem 3 trotadors ja inscrits: en Joan Sastre, en Javi Pascual i en Bernat Capellà; però problemes amb la Guàrdia Civil i Consell han provocat que aquesta Cicloturistada enguany no es pugui celebrar; així que, molt al nostre pesar, no veurem Mallorca Classic enguany.... Esperam aquests problemes es solucionin aviat pel be del Ciclisme illenc i el Turisme que això comporta.

Pel que fa a BTT, aquest cap de setmana, dissabte concretament, es disputa el IV Trofeu Cala d'Or amb una jornada completa de curses.

Al matí es concentraran les diferentes curses de les categories a partir de les 10'00h del matí, mentres que s'horabaixa es disputarà una CRI i XCE. Tota la prova de dissabte està feta amb format Copa d'Espanya BTT. Una bona oportunitat per a disfrutar una bona cursa!

Entre els Trotadors tenim constància de l'assistència d'en Joan Sastre a Master 40. Ànims Joan!

Pel que fa al ciclisme de carretera, tendrem al nostre Bici-Trotador més jove a la Colònia de Sant Jordi, ja que allà es disputa diumenge la "Carrera Sant Jordi 2016", amb totes les categories infantils presents. En Toni disputa la cursa a la categoria Promeses a partir de les 9'30h. El lloc serà a l'Avinguda Primavera.

ÀNIMS TONI!!!