Ciclisme

Quins avantatges te estar federat? Federar-se te bastants punts a favor. 1 - Assegurança d'accident esportiu. 2 - Assegurança de responsabilitat Civil. 3 - Assessoria Jurídica. 4 - Descompte en algunes tendes especialitzades. 5 - Evitar-se la llicència de 1 dia de la majoria de marxes cicloturístiques. 6 - Aprofitar subvencions al transport per carreres a fora de l'Illa.

Desde la temporada 2015, us podeu tramitar la llicència tant de CICLOTURISME com de COMPETICIÓ a través del C.C. Trotadors.

El requeriment per a poder emprar aquest servei és esser soci del C.C. Trotadors. La Federació de Ciclisme de les Illes Balears te plataforma de pagament amb tarjeta, pel que ara és molt més fàcil federar-se.

Per als, cada vegada més, ciclistes que fan curses de resistència; per a aquest 2019 la federació ha tret una llicència REGIONAL per a participar a aquestes curses per un preu de 75€

PODEU FEDERAR-VOS A TRAVÉS d'AQUEST LINK

Preguntes llicències

Llicència regional

Bon dia,

Me pos en contacte amb voltros per tenir una mica més d'informació sobre aquest tipus de llicència.

Té els mateixos avantatges que amb les altres? S'han de complir alguns requisits? Ho tramitau voltros o s'ha d'anar a la federació o a la seva web?

Moltes gràcies.

Salut

Comentari nou