Ciclisme

Quins avantatges te estar federat? Federar-se te bastants punts a favor. 1 - Assegurança d'accident esportiu. 2 - Assegurança de responsabilitat Civil. 3 - Assessoria Jurídica. 4 - Descompte en algunes tendes especialitzades. 5 - Evitar-se la llicència de 1 dia de la majoria de marxes cicloturístiques. 6 - Aprofitar subvencions al transport per carreres a fora de l'Illa.

A part de tot això, enguany ha entrat directiva nova a la Federació, i han arribat a acords amb algunes empreses de les quals en podrem obtenir beneficis:

ACORD AMB AVIS-RENT A CAR: Els federats tendrem preus molt especials per a llogar vehicles.

ACORD AMB "LIBROS DE RUTA": Web especialista amb lliteratura ciclista amb un descompte del 5% fins al 30 de juny.

ACORD AMB CICLORED: Descomptes a curses i proves ciclistes. Més INFO AQUI.

ACORD AMB AIR EUROPA: Sense cap dubte, aquest es un dels millor anuncis que podem donar ja que tendrem uns importantíssims avantatges per als federats. Podeu veure molta més info CLICKANT AQUI.

 

Desde la temporada 2015, us podeu tramitar la llicència tant de CICLOTURISME com de COMPETICIÓ a través del C.C. Trotadors.

El requeriment per a poder emprar aquest servei és esser soci del C.C. Trotadors

Els preus de les llicències 2017 han tengut una mica de pujada a causa del canvi en l'asseguradora i a la variació de cobertures. Per això que la federació ha aconseguit tots aquests acords amb empreses per a benificiar als federats.

 

PODEU FEDERAR-VOS A TRAVÉS d'AQUEST LINK

Preguntes llicències

No sʼha trobat comentaris.

Comentari nou