Avantatges Socis

Qué ens ofereixen els nostres col.laboradors?

 

El nostre Patrocinador AVELLANEDA INSTALACIONES ELÉCTRICAS aporta al Club una important quantitat econòmica.

 

Vos heu plantetjat mai que per mala sort anant entrenant provocau un accident de circulació?; o que amb la bicicleta teniu una topada amb un altre cotxe o que atropellau a algú?; heu pensat mai que podeu fer malbé un camí, deixar una tanca oberta per la muntanya i els animals fugin? Mil i una cosa poden passar fent esport per la nostra culpa. La GRAN AVANTATGE per als nostres socis es que tenim de col.laborador a GENERALI SEGUROS, que ofereix als nostres socis una pòlissa d'assegurança de 150 mil euros davant tercers pel simple fet d'esser SOCI DE TROTADORS. Sabeu d'altre club que per 10€ tenguin aquestes prestacions? Estam casi segurs de que NO existeix altre club amb aquests avantatges!

A part d'aquesta pòlissa davant tercers mentres practicau el vostre esport, el nostre agent de Generali Juan Sastre, ens ofertarà importants avantatges i descomptes en la contractació de qualsevol assegurança: salut, vehicles, vivenda, etc.

Si voleu saber més sobre les cobertures i/o aprofitar per fer alguna assegurança de les millors del mercat, podreu trobar en Joan a la següent adreça:

JUAN SASTRE ASSEGURANCES

971 902 302 / 606 894 979
Agencia Exclusiva de seguros
c/Manacor, 13
07006 Palma

jsastreplanells@gmail.com

 

 

 

 

 

ITT GRUPO, MASSIS21  ens patrocinen amb aportació econòmica.

 

Pel simple fet d'esser soci de Trotadors tendreu un descompte a la tenda Mou-te en Bici, de Sa Pobla,  del 15% en gairebé tots els productes (bicicletes, complements, roba esportiva, nutrició esportiva....). No vos pareix increíble? I no només això! Mou-te en Bici ens ofereix cobertura tècnica a totes les curses de BTT on hi hagi Trotadors!! Així ens Trotadors comptarem amb un excel.lent suport tècnic a les curses poguent compartir la seva carpa i comptar amb beguda isotònica i menjar per recuperar (barritas, gels...). Els Trotadors estam MOLT agraïts amb aquesta col.laboració ja que som molts els Trotadors que participen a curses BTT (resistència, copa balear, etc).
A la vegada, Mou-te en bici també donarà suport a les curses que organitzem nosaltres, els Trotadors, en forma d'assistència tècnica i/o avituallaments.